Company

ABOUT US

OviProdex este o companie românească de succes, ce își consolidează o poziție competitivă pe o piață exigentă și în continuă schimbare. Compania care se ocupă cu procesarea și abatorizarea cărnii de ovine, se află în topul abatoarelor din România, dar ocupă și un loc important în topul producătorilor de preparate din carne cu capital 100% românesc.

HISTORY

Compania OviProdex a fost fondată în 2008, când a fost construit și abatorul. Unitatea de sacrificare a fost realizată în vederea valorificării superioare a ovinelor crescute în fermă, carne pe care o comercializăm sutelor de clienți internaționali în toată Europa, plus Australia, Țările Arabe (Iordania, Iran, Dubai etc.).

SITES

Compania OviProdex deține o fermă de îngrășare lângă Arad unde ovinele au la dispoziție pășuni întregi pentru a se plimba în voie și sunt hrănite doar cu furaje naturale. Facem totul cu pasiune, iar acest lucru se vede și în modul în care îngrijim animalele! Abatorul funcționează în Comuna Liebling, județul Timiș. Acesta a fost realizat modern, fiind o unitate de abatorizare și prelucrare primară a cărni la care, în prezent, lucrăm să o extindem.

MISSION STATEMENT

Având o tradiție din 2008, valorile pe care le-am cultivat și pe care le-am dezvoltat sunt dintre cele mai simple, dar esențiale: siguranța incontestabilă a unui produs, calitatea, respectul față de clienți și animale. Suntem conștienți că lucrând asumat, organizat si corect, putem promova consumul de carne de miel și oaie în rândul românilor comercializând carne de ovine de cea mai înaltă calitate, provenită de la animale crescute în ferma proprie sau cumpărate de la ciobani din toate zonele României.